Székesfehérvár vezető hírek

46 kiállító volt a III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéjén

46 kiállító volt a III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéjén

A Fejér Megyei Hírlap harmadik alkalommal rendezte meg az állásbörzéjét, melyen a kis- és közepesvállalkozások mellett multinacionális nagyvállalatok és határvadász toborzók is várták az álláskeresőket.

Az állásbörzén szélespaletta várta az érdeklődőket: a szakképzettség nélküliek és a megváltozott munkaképessűek számára is készültek ajánlatokkal a foglalkoztatók. Dr. Tanárki Gábor, a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntőjében kiemelt az ország Nemzeti Fejlesztési Programját, melynek célja, hogy 2020-ra a népesség foglalkoztatása elérje a 75 százalékot. 

 

46 kiállító volt a III. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzéjén - forrás: szekesfehervar.hu

A technológiai fejlődés korában is van létjogosultsága egy állásbörzének

 

Égi Tamás, Székesfehérvár alpolgármestere elmondta, hogy a városban jelenleg 42-43 ezer aktív munkavállaló van, illetve ugyanennyien érkeznek mindennap a városba mintegy 170 km-es körzetből. Kázmér Judit, a Mediaworks Hungary Zrt. PR és marketing igazgatója pedig arról beszélt, hogy a technológiai fejlődés korában is van létjogosultsága egy állásbörzének, mivel a személyes találkozás során a cégek és a munkavállalók alaposabban megismerkedhetnek.

 

/T.D.