Székesfehérvár

Megújult a KÖFÉM rendelő

Megújult a KÖFÉM rendelő

A Székesfehérváron élők közül sokan jelezték, hogy a KÖFÉM rendelőt fel kellene újítani, mert az állapota eléggé leromlott az elmúlt időkben. Székesfehérvár polgármesterének a Kégl György Városi Egészségügyi Program keretében sikerült támogatást szereznie a felújításra.

Korszerűsítették a fűtésrendszert és az épületgépészetet, új liftet építettek be és kicserélték a nyílászárókat is. A helyiségek teljesen megújultak, mindenhol új padlóburkolat készült és a várók falait színes képek díszítik. Sikerült otthonossá varázsolni az épületet a gyerekeknek. Az épületben helyet kapott egy gyermekorvosi rendelő és megkezdődhetett a védőnői tanácsadás is.

 

Gyermekorvosi rendelsés

Dr. Gayor Kiran Prabhat gyermekorvos és Balogh Eszter területi védőnő várja a gyermekeket.

 

A felújított KÖFÉM rendelőben február 1.-jével megkezdődött a rendelés. Dr. Gayor Kiran Prabhat gyermekorvos és Balogh Eszter területi védőnő várja a lakótelepen élő gyermekeket szerda délelőttönként a Verseci utcában. A többi napokon a megszokott Sarló utcában lesznek a rendelések. Mindenkitől pozitív visszajelzések érkeztek, akik már igénybe vették a szolgáltatásokat.

 

A felújítással párhuzamosan bővültek az egészségügyi szolgáltatások a gyermekgyógyászat megjelenésével. Visszaköltözött a rendelőbe Dr. Zupkó Mária és Dr. Gyarmati Erik sportorvosok rendelése is. A vizsgálatokra már lehet is jelentkezni.