Székesfehérvár

Megújult a Napsugár Óvoda

Megújult a Napsugár Óvoda

Több mint 60 millió forintból újult meg teljes körűen a Napsugár Óvoda, a beruházást az önkormányzat saját költségvetésből finanszírozta. A projekt érintette az óvoda környékét is.

A beruházás során kicserélték a nyílászárókat, megújult a tető és villamoshálózat, valamint 1100 négyzetméteren korszerű PVC anyagú vízszigetelést helyeztek el. A csoportszobákban szúnyoghálót és redőnyöket is felszereltek, a vezetékhálózat felújítása során pedig korszerűsítették a kamerarendszer és a riasztórendszer vezetékeit. A tető felújítására is nagy szükség volt már, mivel több helyen beázott, a szigetelőanyag pedig több helyen repedezett. 

 

Több mint 60 millió forintból újult meg teljes körűen a Napsugár Óvoda - forrás: szekesfehervar.hu

Több mint 60 millió forintból újult meg teljes körűen a Napsugár Óvoda

 

A felújítás érintette az óvoda környékét is, a teljes Salétrom utca burkolata újult meg, továbbá a kerítés is felújításon esett át. Cser-Palkovics András polgármester elmondta, hogy a kivitelezőnek köszönhetően szoros határidő alatt sikerült elvégezni a munkálatokat, melyek nagy része nyáron történt. Molnár Tamás képviselő hangsúlyozta, számára fontos, hogy körzetében ne csak az utak, a járdák, a terek, hanem a közintézmények is megújuljanak.

 

/T.D.