Székesfehérvár

Mit árul el Rólad a kép a falon?

Mit árul el Rólad a kép a falon?

Nem mindegy, milyen képet akasztunk a falra - otthon vagy a munkahelyen. Ha pedig mindig egy dolgot nézünk, sokak állítása szerint az hatással lehet az életünkre is. Nos, milyen fotót, festményt, grafikát, posztert raktál Te ki?

Tájkép - egy kis nyugalmat!

 

Egy klasszikus lengedező búzamező vagy egy naplementében fürdőző világítótorony mosolyog ránk, ha felnézünk? Szeretjük a klasszikus értékeket, és legfőképpen, szeretjük a nyugalmat. Egy kis megbékélést keresünk, amikor ránézünk a faliképre, amit kiraktunk. A lelkünk nyugodt, mégha a környezetünk nem is mindig az.

 

Cuki állatok, puszilkodó gyerekek - sose növünk fel

 

Grafikán vagy fotón valamilyen szuperédes jelenet van kitéve nálunk? Képeslap egy bűbájos gyerek párról, vagy egy kosárnyi kutyakölyök, esetleg egy mesejelenet? Akkor egész biztos, hogy halogatjuk, hogy felnőtt szemmel nézzük a világot. Vagy nagyon gyerekes a lelkivilágunk, vagy ezt szeretnénk mutatni magunkról.

 

Édesnek és ártatlannak lenni nem mindig előnyös, vigyázzunk, hogy ne essünk tévedésekbe, és ne legyünk naivak. Ismerkedjünk meg a felnőtt énünkkel is!

 

Szerelmesek Párizsban, páros akt - szívünkből gondolkodunk

 

Nem árulunk zsákbamacskát, ha szerelmespár díszíti a falunkat. Ebben az esetben a legfontosabb ez az érzés a számunkra, és nem teljes az életünk, amíg meg nem találjuk a párunkat.

 

Kép Párizsról otthonunkban

 

A romantikusság, és az érzéseink fontosságának felvállalása nagyon is előnyös lehet, amíg nem szakadunk el a valóság talajától. Erotikus aktokat inkább a férfiak szoktak a falra tenni, ebben az esetben ők is egyértelművé teszik, mi élteti őket. Olyan faliképet azért lehetőleg ne tegyünk ki ‘forgalmas’ helyre, ami másokat zavarba ejthet.

 

Saját képeink - itt van önbizalom

 

A saját kinagyított fotóinkat, esetleg festményeinket rakjuk a falunkra? Akkor vagy képzőművészek vagyunk, vagy nagyon megbecsüljük a saját alkotásainkat. Remek tulajdonság, és előre vihet, ha magunkat tudjuk a középpontba helyezni, és szívesen látjuk, amit létrehoztunk.

 

Művészeti alkotások - szeretjük az értékeket

 

Ha valódi műalkotásokat helyezünk a falra, legyen az Leonardo da Vinci egy önarcképe, vagy egy modern nonfiguratív festmény, akkor fontosnak tartjuk a művészetet, és felismerjük az igazi értékeket. Egy szokatlan falikép sokat dobhat a szobabelsőn, egy klasszikus festmény pedig megnyugtató hatású. Mindkettő remek választás!