Székesfehérvár

Új képzés indulhat az Alba Regia Műszaki Karon

Új képzés indulhat az Alba Regia Műszaki Karon

2019. szeptemberétől indulhat el az angol nyelvű informatikai mesterképzést az Alba Regia Műszaki Karon, a tananyag kidolgozása folyamatban van. A specializációt már elfogadták, így mobil alkalmazás és számítógépes játékfejlesztés specializáció indul Székesfehérváron.

A projekt bemutatása során elhangzott, hogy folyamatosan bővül a  mobilos alkalmazások és a játékok piaca, amelyhez szükséges tudás az ipar 4.0 alkalmazásban is felhasználható. Dr. Seebauer Márta dékánhelyettes, alprojekt vezető elmondta, hogy jelenleg a tananyagfejlesztés és a hallgatói szolgáltatások fejlesztése zajlik.

 

Új képzés indulhat az Alba Regia Műszaki Karon - forrás: szekesfehervar.hu

Az uniós forrásból megvalósuló program az oktatási innováció mellett több fejlesztésre is lehetőséget biztosít

 

Az uniós forrásból megvalósuló program lehetőséget biztosít az oktatási innováció mellett, a nemzetköziesítésre, a Kárpát-medencei oktatási tér kialakítására, valamint az egészségnevelés fejlesztésére. A 2020. május 31-ig tartó program összköltsége 1,215 milliárd forint, keretében fejlesztik a felsőoktatási szolgáltatások minőségét és elősegíti a hallgatók vállalkozói készségeinek és képességeinek fejlesztését.

 

/T.D.