Új orvos igazgató a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

Lemondott a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház orvos igazgatója, Reiber István - közölte a kórház vezetősége.

Az orvos igazgató lemondását a megbízott főigazgató elfogadta - áll a közleményben. Azt írták, a menedzsment minimális átalakítását követően új vezetéssel folytatják a munkát a kiemelt járványügyi feladatok megoldásáért és a betegek ellátásáért. A kórház hivatalos honlapja szerint az új orvos igazgató Kovács Attila belgyógyász, kardiológus szakorvos lett. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közölte, hogy Kásler Miklós miniszter Bucsi László címzetes egyetemi docenst bízta meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatói teendőinek ellátásával. 

 

Új orvos igazgató a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

 

A közlemény szerint a megbízott főigazgató elismert szakember, az orvostudomány kandidátusa, 20 éve dolgozik a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, 2008 óta pedig ő az intézmény Mozgásszervi Sebészeti Centrumának vezetője. Bucsi László jelenlegi megbízása határozott időre, a főigazgatói pályázat eredményes lezárásáig tart - írták.