Hogy lehetünk csinosak harisnyában, ha nem akarunk fázni? Mutatjuk a megoldásokat!

Felvennéd a dögös kis fekete ruhádat szombat este, de kint hideg van? Egy sima munkanapon nem újra nadrágba akarod dugni a lábadat, de már beállt a tél? Hogy lehetünk csinosak anélkül, hogy megfagynánk? Ha megmutatjuk a megoldásainkat, egyenesen várni fogod a lehetőséget, hogy kipróbálhasd!

 

Nem kell hidegben mindig nadrágot hordanod! A technológiának és a stílusoknak köszönhetően olyan széles a harisnyanadrágok választéka, hogy biztosan megtalálod a számodra megfelelő megoldást – anélkül, hogy testszínűbe kéne erőltetned magad! Szexi és ugyanakkor meleg harisnyákat mutatunk neked, amikben garantáltan nem fogsz fázni!

 

A hosszú szárú zokni trükkje

 

A térd fölé érő vastag zokni és szoknya vagy rövidnadrág között kivillanó comb garantáltan odavonzza a férfiak tekintetét. Miközben megoldja, hogy ne fázz meg útközben. Hordhatod félcipővel, vagy hosszú szárú csizmával egyaránt, magassarkú vagy lapostalpú verzióban – az alkalomnak megfelelően. Még vagányabb lehet a kollekciód, ha visszahajtod a zokni szárát a lapostalpú, hosszúszárú csizmádra. A kiegészítőktől függően alkalmakra vagy munkába menet is kihasználhatod.

 

A szín még mindig csak egy szempont a megfelelő harisnya kiválasztásakor

 

Harisnyanadrág, az örök befutó

 

Mielőtt beleásnánk magunkat a csodálatos harisnyanadrágok természetének világába, ismerjük meg a ’denier’ fogalmát! Ezt takarja ugyanis az a DEN szócska a harisnyák csomagolásán, amire rábízzuk a testünk melegét a téli kimenőkön. A denier egy súlyegység, amivel megmérik a selyem-, műselyem- vagy nejlonfonal finomságát. 

 

 

Minél kisebb a denier, annál könnyebb és vékonyabb lesz a harisnya. Ergo a nagyobb denier szám nehezebb és vastagabb harisnyát jelöl. Fagypont alatt érdemes legalább 70 DEN-es harisnyát választanunk. A fázósabbak 150 DEN-esnél ne adják alább! Kissé tavasziasabb időben elég lehet az 50 DEN-es vagy vékonyabb verzió is.

 

 

  • A poliészter és elasztán keverékéből készülő, hőszigetelő harisnyanadrágok és leggingsek jellemzően feszesek, jól illeszkednek, mégis lélegeznek, nem fülledünk bele fűtött helyiségben sem. 

  • A kötött, vagy belül bolyhos harisnyák és hosszú szárú zoknik extra melegséget és kényelmet nyújtanak a leghidegebb időben is.

  • Combfixek már vastagabb verzióban is léteznek, amik jó szolgálatot tehetnek a már hűvösebb, de még nem a legfagyosabb napokon. Harisnyatartós és tartó nélküli darabok közül választhatunk.

  • Sportoláshoz, utazáshoz, szoknyához, hosszabb blúzhoz vagy tunikához, otthonra, vagy nadrág alá az örök favorit leggingseket ajánljuk. Találunk kötött, csipke, sztreccs és pamut anyagút, elegánsat, sportosat, nőieset – számtalan variációban.