Jótékonysági estély és futás Székesfehérváron

A Családok Éve jegyében rendezik meg január 12-én a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt, valamint december 2-án a IV. Adventi Jótékonysági Futást.

székesfehérvári önkormányzat közölte, hogy a kezdetek óta Miklósa Erika operaénekes nevéhez fűződő események bevételéből ezúttal a Nagycsaládosok Országos Egyesülete székesfehérvári csoportját, valamint a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják. A jótékonysági futást a Várkörúton tartják a város és az Alba Regia Atlétikai Klub szervezésében. Regisztrálni a helyszínen lehet, a nevezési díj a 12 év alattiaknál minimum 100, míg a 12 év felettieknél 500 forint, de a résztvevők ezúttal is tetszés szerint adakozhatnak.

 

Jótékonysági estély és futás Székesfehérváron

A VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estély bevételét a családokat támogató szervezetknek ajánlják fel

 

A jótékonysági futás lány és fiú győztese advent első vasárnapján Székesfehérvár polgármesterével együtt kapcsolhatja fel a város ünnepi fényeit, a felnőtt győztes pedig részt vehet a jótékonysági estélyen. A borárveréssel egybekötött estélyt új helyszínen, a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében tartják. A műsorban Mikósa Erika mellett Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző és a Cserta Banda működik közre.