Még van ideje pályázni a székesfehérvári cégeknek

A Székesfehérvári Önkormányzat a város honlapján tette közzé, hogy még február 10-ig lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra. A győztes pályázók pénzjutalomban részesülnek.  

Ha helyi vállalkozás kerül ki győztesként, akkor Székesfehérvárra érkezne az ajándék bronzplasztika, és az elismerésként járó egymillió forint. A további díjazottak három-ötszázezer forint közti nyereménnyel gazdagodnak.  

 

Február 10-e után lesz eredményhirdetés

Február 10-e után lesz eredményhirdetés

 

A pályázaton részt vehet minden olyan vállalkozás, amely innovatív eljárással dolgozik, új termékei vannak, és ezzel jelentős sikereket ér el. A Magyar Innovációs Nagydíjon belül egyfajta alkategória rendszerként több díjazás is van.  Az Ipari Innovációs Díj, az Informatikai Innovációs Díj, az Alapkutatástól a piacig Innovációs Díj, az Agrárminisztérium Agrár Innovációs Díj és Környezetvédelmi Innovációs Díj, valamint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díja, a MISZ Startup Innovációs Díja is kiosztásra kerül.
 
A Magyar Innovációs Nagydíjat 29. Alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Szövetség és az Innovációs és Technológiai Minisztérium. 

 

M. A.