Megjelent egy új sör a piacon, amely Székesfehérvárról érkezett

A székesfehérvári hübris az elmúlt hónapokban jelent meg a magyar sörpiacon. A céljuk, hogy a jó sör alap legyen az emberek számára és ne kiváltság.

A kisüzemi és a prémium sörök egyre szélesebb körben terjednek a magyar sörpiacon. A Kisüzemi sörfőzdék mellett a nagyüzemi sörfőzdék is odafigyelnek már a minőségre. Főznek IPA-t és pale ale-t is. Tehát a jó sör egyre nagyobb teret kap a mindennapokban.

 

Most csatlakozott a fehérvári hübris is, akik széles választékkal indult, hogy meghódítsák a vásárlókat. László Ádám az egyik alapító tag úgy fogalmazott - “ Mi jó sört akarunk főzni kézműves allűrök nélkül”.

 

A jó sör alap legyen az emberek számára és ne kiváltság.

 

A jó sör alap legyen az emberek számára és ne kiváltság.

 

A kínálatuk jelenleg 6 sörből áll. Folyamatosan főzik a sür, nevű klasszikus pils típusú sörüket, amely a világ legnagyobb volumenben előállított sörtípusa a csehországi Plzeň városából származik, a hübris olvasatában ez a sör szűrt, aranysárga megjelenésű, lágy ízű, finom keserűséggel frissítő, tiszta élmény.

 

A sörfőzde kezdő szériájában van még egy fekete ivósör, amelyet egy különleges pörkölt maláta extraktummal főznek, ez a stüt, típusát tekintve stout.

 

Üpa névre hallgat a hübris az alap india pale ale söre, míg üpa2 egy összetettebb, közel 7 százalékos IPA, rengeteg komlóval, igen komplex illatokkal és ízekkel.

 

Talán a legkülönlegesebb a büza, amely egy igazán frissítő búzasör, ezen kívül pedig ott van az apü, az igazi strandsör, alacsony alkoholtartalommal és bódítóan citrusos komló aromával lepi meg a fogyasztót.

 

Igyekezték úgy kialakítani a kezdő kínálatukat, hogy minél több réteg számára kedvező legyen.