Széfnyitás zúzás nélkül

A széfnyitás során el lehet felejteni a filmekben látott módszereket. A pajszer és a dinamit nem old meg semmit. Viszont, ha nem szeretnénk örökre búcsút mondani féltve őrzött értékeinknek, akkor érdemes szakértőhöz fordulni.

 

Kitől kérjünk segítséget, hogyha nem nyílik a széf?

 

A széfnyitás művészetéről érdemes bővebben tájékozódni, még mielőtt megtörténik a baj. Hiszen, ha nem nyílik a széf, akkor professzionális segítségre lesz szükségünk. Elvégre egy bonyolult zárszerkezettel, kizárólag egy profi képes megbirkózni. 

 

Ezek az értékvédelmi eszközök kimondottan úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak a különféle külső behatásoknak, ezért ez esetben a hagyományos módszerek csődöt mondanak. Egy széf lakatos szakértelmére lesz szükségünk, hogyha nem szeretnénk esélyt adni az újabb meghibásodásoknak. 

 

Egy biztonsági ajtó zárcsere sem kivitelezhető megfelelő eszközök és tapasztalat hiányában. Ugyanez helyzet egy páncélszekrény esetében. A látszat ellenére a széfek nem csak robosztus és elpusztíthatatlan alapanyagokból állnak. A zárrendszer részét kifinomult alkatrészek alkotják. Hogyha porszem kerül a gépezetbe, akkor már meg is van a baj. Tehát a házilagos megoldások helyett, jobban járunk, hogyha specialistára bízzuk a dolgot.

 

Mennyibe kerül a széfnyitás ár?

 

Ezt pontosan csak az adott körülmények ismeretében lehet meghatározni. Természetesen minden magánszemély és cég igyekszik alacsonyan tartani a kiadásait, viszont ezért cserébe felesleges minőségi szolgáltatást remélni. A Széfszakértők csapata kizárólag profi szakemberekből áll, akik minden esetben megbízható munkát végeznek. A széfnyitás ára nagymértékben függ az széf típusától. Valószínűleg egy bútorszéf nyitás kevesebbe fog kerülni, mint egy többszáz kg-os, tűzálló, elektromos zárszerkezettel ellátott darab esetében. 

 

Mennyi időbe telik a páncélszekrény nyitás?

 

A Széfszakértők csapata minden esetben igyekszik igazodni az ügyfelek időbeosztásához. Legye szó magánszemélyről vagy egy nagyvállalatról, a széfnyitás a lehető legrövidebb idő alatt szakszerűen kivitelezhető, ráadásul zúzás nélkül.